PAVERCOLOR en PAVERPASTE pigmenten

Pavercolor pigment
Speciale pigmenten/kleurpoeders om door de Paverpol te mengen. Hiermee kunt u de transparante Paverpol uw favoriete kleur geven. Meng de Pavercolor vooraf met wat water voordat u het aan de Paverpol toevoegt. Dit voorkomt klonteren.
- De Pavercolor metaalkleuren verliezen glans door vermenging met Paverpol. De glans kunt u terughalen door het droge werkstuk te brushen met de Pavercolor metaalkleur, gemengd metJosefine zijdeglans vernis.
- Alle Pavercolors kunnen met water vermengd worden om een waterverf te verkrijgen. Uitsluitend om binnen werkstukken mee te verven.
- Voor buiten objecten (bijvoorbeeld tuinbeeld) de Pavercolors mengen met Josefine zijdeglans vernis. U krijgt een goede buitenverf waarmee u kunt verven, brushen en patineren.
- De metaalpigmenten komen het mooist tot hun recht als u ze gebruikt in combinatie met (Josefine)vernis

De meeste pigmentpoeders van Paverpol worden geleverd in potjes van 40 ml.

De hoeveelheid van 1 klein potje Pavercolor is voldoende om 1 kilo Paverpol transparant mee op kleur te brengen.

In grootverpakking zijn te verkrijgen:
Pavercolor zwart 240ml
Pavercolor bruin 240ml
Pavercolor groen 180ml
Deze verpakkingen zijn voldoende voor het op kleur brengen van een emmer van 5750 gram Paverpol transparant.


PAVERPASTE pigment
Paverpaste is vloeibaar kleurpigment dat je door de Paverpol kunt mengen. Hiermee kun je Paverpol transparant de kleur geven die je wenst. Een witte lap textiel gedrenkt in de Paverpol geef je zo je eigen favoriete kleur.

Gebruik
Meng de inhoud van een flesje Paverpaste op een 1000 grams pot Paverpol transparant om de Paverpol te kleuren in je eigen kleur.

Maak je eigen verf!
Alle Paverpastes kunnen met onze vernissen vermengd worden; hiermee maak je je eigen verf. Deze verf is geschikt voor binnen en buiten.

Diverse kleuren
Paverpaste is momenteel verkrijgbaar is 3 kleuren. In de loop van tijd zullen nieuwe kleuren toegevoegd worden aan het assortiment.